Αρχική MASTER CHEF «Τελείωσε το συμβόλαιό μου με το Star. Είμαι ήδη…»

«Τελείωσε το συμβόλαιό μου με το Star. Είμαι ήδη…»

5
0


Ξεκίνησε ήδη το επόμενο επαγγελματικό… βήμα.

Αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα που συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου κύκλου του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο, δεν κατάφερε να παραμείνει στην τηλεόραση και ήδη έχει κάνει το επόμενο… βήμα.

Αναφερόμαστε στον νικητή της περσινής σεζόν, Τιμολέοντα Διαμαντή, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην Κρήτη και σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τον τηλεοπτικό σταθμό «Star», ενώ… πέταξε και ατάκες φωτιά για τους φετινούς συμμετέχοντες.

«Θα μείνω όλο το καλοκαίρι στο νησί. Τελείωσε και αυτήν την εβδομάδα το συμβόλαιό μου με το Star, οπότε μπαίνω τώρα σε κανονικούς ρυθμούς. Θα απορροφηθώ στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Στην αρχή παραξενεύτηκαν γιατί δεν περίμεναν να με δουν εδώ. Φαντάζονταν καμιά Μύκονο, καμιά Σαντορίνη… Όμως εγώ είμαι διαφορετικός. Ήθελα κάτι πιο ουσιαστικό που να με εκφράζει και όχι να κάνω κάτι απλώς για να ακούγεται το όνομά μου», υποστήριξε αρχικά στα «Παραπολιτικά».

Και συνέχισε για τον φετινό διαγωνισμό, χαρακτηρίζοντας χαμηλό το μαγειρικό επίπεδο. «Το μαγειρικό επίπεδο είναι πιο χαμηλό σε σχέση με το δικό μας. Επίσης, οι παίκτες είναι πιο απόμακροι. Αυτό όμως που δεν μου αρέσει καθόλου είναι που βρίζουν περισσότερο. Ο Μανώλης είναι ολοκληρωμένος μάγειρας, ενώ ο Πάνος μού θυμίζει εμένα, αλλά θέλει να ωριμάσει περισσότερο. Με τη Σπυριδούλα έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν, είμαστε φίλοι και ξέρω τις δυνατότητές της. Ο Παντελής είναι χρήσιμος για κάθε κουζίνα».

πηγή: realityshows.dokari.gr

Source link