Αρχική MASTER CHEF Γέλαγαν Όλοι: Ο Παντελής Έσκασε Μύτη… Μεθυσμένος Στον Τελικό Του MasterChef

Γέλαγαν Όλοι: Ο Παντελής Έσκασε Μύτη… Μεθυσμένος Στον Τελικό Του MasterChef

13
0


Κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που φαίνεται πως έχει μάτια παντού.

Μία παρέα παικτών είχε βγει να διασκεδάσει σε τσιπουράδικο της Νέας Σμύρνης και ο κριτής του ΜasterChef το έμαθε φυσικά και ρώτησε τον Καλύμνιο σεφ που μάλλον τα είχε οργανώσει όλα.


Ο Παντελής μαζί με τον Πάνο, την Ασημίνα και άλλα παιδιά βγήκαν για τσίπουρα, φαίνεται όμως πως ο πρώτος δεν είχε ακόμα ξεμεθύσει όταν βρέθηκε στα γυρίσματα του τελικού.

Ο Παντελής προσπαθούσε να μιλήσει αλλά ήταν εμφανές ότι βρισκόταν ακόμα σε μία εύθυμη διάθεση και μπέρδευε τα λόγια του. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόσεξε τις καλλιτενικές κάλτσες του Πάνου.

Πάνος: Πήρα και κάτι άλλες με την Τζοκόντα. Είναι μαύρο, πράσινο και η Τζοκόντα. Θα σας τις δώσω να τις βάλετε στον τελικό.
Παντελής: Του Πικάσου είναι η…
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ποιανού Πικάσου; Του Πικάσου;

«Έχουμε σκοτώσει τη γλώσσα, έχουμε σκοτώσει τη χημεία, τη φυσική εδώ πέρα μέσα… Θα μας βλέπουν οι καθηγητές μας από το σχολείο και θα… αυτοκτονούν», είπε στην κάμερα ο Παντελής γελώντας και μαζί του γελούσε και όλο το Twitter που ξαναβρήκε, έστω και για μία τελευταία φορά, τον πιο χαρούμενο παίκτη του MasterChef.


πηγη

Source link